lisabone

Lisabone

lisabone
Pán Novák
 
Lassire
Lassire | 6.1.2022 15:15

aspoň vidíte ako funguje totalita a absurdnosť v priamom prenose. Novakovi nič nehrozí, nikoho neohrozuje, ale kovidofašisti vytvorili totalitu.


mahalebka
mahalebka | 6.1.2022 16:58

Fnuk fnuk novicok si nemoze pinkat do lopticky podla seba ale musi pocuvat hnusnu higienokracyu


Nathanael
Nathanael | 6.1.2022 17:15

Iste Lassire :) Rovnaké pravidlá pre všetkých, to je totalita. Presne tak to robili papaláši, nemali nikdy žiadne výhody. Až sa divím, že sme im odzvonili na námestiach...


| 6.1.2022 18:26

Na svete oficialne v dosledku covidu zomrelo cca 5,5m ludi(vymrelo jedno slovensko) neoficialne nasobne viac... Vzhladom na pocet obeti pripada snad niekomu podmienenie cestovania ockovanim ako nejake zlo?


Shuheyko
Shuheyko | 7.1.2022 10:26

Zle jazyky vravia, ze zavlockovani osprostievaju a miestne diskusie su bohuzial toho dokazom, nie vynimkou.

Na svete v dosledku chorob srdca zomrie 9mil ludi, skoro 2 Slovenska a opatrenia a prevencia je voci tomu dost mizerna, v podstate to skoro nikoho nezaujima. Covid sa ledva dostal do top10.

Co sa tyka vstupu, AUS ma moznost jednoducho udelit vynimku aj nezaockovanym. To zjavne naschval neurobili, lebo si tam nejaky osprosteny politik honi ego. Stacil by mu PCR test.
A konieckoncov, AUS ma 91.5% zaockovanost a raketovy narast pripadov, kde podla dohladavania je 99.3% lokalny prenos. Tzn. ockovanie im nepomoze. Mozu si s nim vytriet rit.
Takze reci o totalite su v podstate realita.


Nathanael
Nathanael | 7.1.2022 17:58

Shuheyko: Choroby srdca sú vysoko infekčné a preťažujú zdravotníctvo? A už som sa pýtal inde - čo je vlastne cieľom tej "totality" a kto ju reprezentuje?


Shuheyko
Shuheyko | 9.1.2022 02:07

Choroby srdca su vecou ciastocne aj zivotneho stylu, a aj ked nepretazuju pocet posteli v nemocnici, su financne extra narocne, daleko viac ako daky covid.
O.i. tvrdene bolo, ze vymrie jedno SVK..no a na ine choroby vymru 2, ze. Len su rozptyleni pocas roka, nie narazovi a casto si ti zmrdi umru na potvoru doma a nejdu do nemocnice.

Za totalitne sa bez problemov daju povazovat nezmyselne byrokraticke nariadenia, ktore nemaju; vychadzajuc z realnych cisel, nejake obmedzenie zdravotneho rizika; ale uz je to len cista buzeracia, aby statna moc dosiahla nejaky svoj vytyceny ciel, kde sedi zopar egocentrickych nevzdelanych posukov na sposob nasho trnavskeho dusevneho kripla, a silou mocou bez logiky nieco prikazuju.
Na tych politikoch, ako nedavno francuzsky Makaron, uz vidiet, ze sa dostali do stavy vytrzenia moci, ked FR prezident zahlasi, ze on ukaze neockovanym, ved on im da.... proto kkt.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader